U bevindt zich hier:Start

Pepingen, het Pajottenland op zijn mooist


Welkom op de website van de gemeente Pepingen

Met deze site willen we je als inwoner nog sneller en eenvoudiger op de hoogte houden van onze dienstverlening, nieuwsberichten en activiteiten.

In de kijker

16/05/19Jobstudenten

De gemeente Pepingen is op zoek naar gemotiveerde (m/v) jobstudenten tijdens de zomervakantie

lees meer

15/05/19Blokspot

Een rustige plek nodig om te studeren? Vanaf 20 mei tot en met 30 juni kan je terecht in onze blokspot in woonzorgcentrum H. Vander Stokken in Pepingen.

lees meer

09/05/19‘t Pajottenland ontdekken en proeven tijdens “Bruegel en de molens”

De vijfde molendag in het Pajottenland, op 26 mei, wordt een ‘specialleke’. Dankzij onze visionaire kunstenaar Bruegel bundelden de organisatoren een uniek programma. Beleef het molenerfgoed van de Heetvelde- en de Flietermolen. Er wachten je zelfs ongekende kaarten uit ver vervlogen tijden. Sta op de eerste rij om mee de bruegelbakker van 2019 te kiezen. Kinderen kunnen spelenderwijs de Pajotse molens leren kennen.

lees meer

24/05/19Oproep kandidaten voor samenstelling van de gemeentelijke advies- en beheersraden

De gemeente is op zoek naar enthousiaste Pepingenaren, jeugdige Pepingenaren, geëngageerde Pepingenaren, sporters, senioren, cultuurminnaars, natuurliefhebbers, middenstanders, leesfanaten, landbouwers,… om deel uit te maken van één van de adviesraden.

Samen van ons dorp een nog mooiere plek maken om te wonen, te werken, te leven, te zijn…

lees meer

07/02/19Lente- en zomeractiviteiten 2019

Verveel je je tijdens de lente- en zomermaanden? Geen nood, schrijf je hier online in voor de zomeractiviteiten van jeugddienst Pepingen en jeugdregio Pajottenland. Of neem een kijkje in ons lente- en zomerprogrammaboekje 2019!

lees meer

22/01/19Opleiding fuifcoach 2019

Schrijf je hier in voor (één van) de onderdelen van de opleiding fuifcoach

lees meer

22/01/19Heb jij al een SNS-pas?

Leerlingen van het secundair onderwijs kunnen na de schooluren met een SNS-pas gaan sporten in de buurt aan een zeer voordelig tarief!

lees meer