U bevindt zich hier:Start >> Pepingse cadeaubon

Pepingse cadeaubon

De Pepingse cadeaubon, het ideale geschenk!

Zoek je een gepast nieuwjaarscadeau of een cadeau voor een verjaardag, Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag of een ander feestje? Met de Pepingse cadeaubon heb je de ideale oplossing.
 
Wat is een Pepingse cadeaubon?
De gemeentelijke cadeaubon is een initiatief van het gemeentebestuur. Ze willen hiermee de lokale handelaars en horecazaken ondersteunen.
De cadeaubon is een waardebon waarmee je kan betalen bij de deelnemende handelszaken in Pepingen. De deelnemerslijst is te verkrijgen bij aankoop, herkenbaar aan een sticker op de vitrine of de deelnemerslijst vind je hier.
 
Waar kan je de gemeentelijke cadeaubon kopen?
Vanaf 1 januari 2018 kan de cadeaubon aangekocht worden tijdens de openingsuren op het gemeentehuis (dienst Burgerzaken) en in de bibliotheek. Op het gemeentehuis kan met bancontact betaald worden. De cadeaubon blijft één jaar geldig na uitgiftedatum. De cadeaubon is niet inwisselbaar tegen geld. Ook niet-Pepingenaren kunnen cadeaubons aankopen!
 
Kostprijs?
Je kan een gemeentelijke geschenkbon kopen ter waarde van 5,00 euro, 20,00 euro of 50,00 euro. Combinaties van verschillende bonnen zijn mogelijk.
 
Handelaar of ondernemer?
Ben je een handelaar of ondernemer en wens je deel te nemen aan dit gratis initiatief? Vul het inschrijvingsformulier in, bezorg het document aan het gemeentebestuur, Ninoofsesteenweg 116, 1670 Pepingen of scan het in en mail het naar info@pepingen.be.
 
Hebben klanten betaald met één of meerdere Pepingse cadeaubon(nen)? Vul dan het aanvraagformulier terugbetaling Pepingse cadeaubon in. Geef het formulier, samen met de bons, af aan de financiele dienst. Zij leveren je een ontvangstbewijs af.
 
Downloads